Producten van Petzl

Petzl

From the Deep: the Petzl Adventure, een verhaal over een bedrijf en zijn omgeving.

Hoewel zelden in de schijnwerpers, vertegenwoordigt klimuitrusting meer dan een eenvoudig accessoire voor bergbeklimmers. De evolutie van dergelijke zorgvuldig ontworpen uitrusting getuigt van de vindingrijkheid die klimmers gebruiken om steeds uitdagender terrein te overwinnen, en belichaamt ook hun ethische keuzes. De tools die klimmers gebruiken, weerspiegelen duidelijk hun benadering van de bergomgeving.

Al veertig jaar spelen Petzl en zijn oprichters een belangrijke rol in de geschiedenis van de bergverkenning. Met de gouden eeuw van speleologie als startpunt van zijn erfenis - waarin Fernand Petzl een pioniersrol speelde - heeft de fabrikant de verschillende gebieden van de verticale wereld verkend: rots, ijs, sneeuw, nacht... Het bedrijf heeft ook met succes haar expertise toegepast om te redden en te werken op hoogte.

Lezen over het Petzl-avontuur is het volgen van vrouwen en mannen die toegewijd zijn aan de verticale wereld en aan het hart van ontdekkingsreizen. In constante interactie met een steeds veranderende wereld creëren ze nieuwe manieren van vooruitgang.

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Laatst bekeken