Over ons

amundsen-2

Daan Schneider

overons_daan Eigenaar Schneider Outdoor. Daan werkt al 35 jaar met buitensport producten. Op 12-jarige leeftijd begon hij op zaterdag en in schoolvakantie periodes te werken bij Kampeerhal Schneider. Dat was toen het bedrijf van zijn vader. In 1990 begon Daan voor zichzelf en opende Schneider Outdoor. In de winkel is hij de drijvende kracht achter het assortiment en de ambiance. Naast een uit de hand gelopen paarden hobby', gaat hij graag actief op reis. Levensmotto: Been there, done that!

Jan Houtman

overons_jan Jan is sinds 2001 in dienst. Als stafmanager zorgt Jan ervoor, dat iedereen bij Schneider Outdoor iedere dag weer blij is. Met zijn altijd opgewekte humeur en goed vertrouwen in mensen, weet hij iedere keer weer alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. En dat uit zich weer in vriendelijke hulp, snelle service en super gemotiveerde medewerkers. In zijn vakantie gaat Jan met zijn vrouw en kinderen, bepakt met tent, graag de bergen in. Als sport loopt Jan het liefst hard en hij is dan ook lid van een atletiekvereniging. Ook zijn weekje skiën zal hij niet snel overslaan.

Sam van Gerven

IMG_8065 Sam is een doordouwertje. Rechtdoor naar de top. Zo is hij ook als outdoor adviseur. 'Geen flauwe kul, gewoon goed spul' is zijn motto. Verder een goedlachse schuinsmarcheerder die wel van een pittig mopje houdt. Sam is helemaal idolaat van het merk Arc'teryx. Dus ben jij dat ook dan kun je hem er alles over vragen.

Ilse Starreveld

overons_ilse Ilse is onze eeuwige backpackster. Ze is het liefst altijd op reis. Om dat te bekostigen, werkt ze tussen de reizen door bij ons. In haar vrije tijd houdt ze zich bezig met 'natuurlijk bouwen'. Ook andere artistieke zaken hebben haar interesse.  

Mario Weijers

overons_mario Onze ex-geschiedenis leraar Mario besloot wat jaren geleden te gaan reizen. Met zijn 4x4 is hij inmiddels bijna de hele aardbol overgeweest. Mario schuwt ook de plekken niet, waar je beter niet kunt komen. Zijn spannendste moment? Gedrogeerde kindsoldaten bij een grenspost in Afrika. In de maanden dat hij in Nederland is, werkt Mario bij Schneider Outdoor. En met deze uitstekende kennis van het verleden en heden is hij jouw ideale adviseur.

Erhard Swanenberg

erhard Erhard vind je aan de service balie in de winkel. Hij is verantwoordelijk voor de logistiek. Erhard heeft 25 jaar ervaring in de buitensport branche. Er zijn dus maar weinig vragen, op dit vakgebied, waar Erhard geen antwoord op weet. Op outdoor gebied is hij bekend met de meeste disciplines. Zijn passie ligt bij Survival running. 

Wilco van den Akker

overons_wilco Wilco is ambassadeur van Schneider Outdoor. In 2007 legde hij te voet als eerste mens de Yukon Quest af. Deze 1600 km lange adventure race, met gemiddelde temperaturen van 40 graden onder nul, legde hij af in 3 weken tijd. Dat is gemiddeld 80km per dag met drie uur slapen per nacht. Zijn (door Schneider Outdoor gesponsorde) materiaal vervoerde hij in een 100kg zware slee die hij achter zich aan sleepte. Wilco was de eerste en enige deelnemer die de finish haalde.
Laatst bekeken