Producten van Care plus

Care plus

Tropenkleding dames

  • ” Voor reizigers, door reizigers
  • ” Voor 16:00 besteld? volgende dag in huis!

Of je nu naar het warme Zuid-Afrika afreist of de jungle van Azie gaat ontdekken: tropenkleding is van groot belang voor dames en heren. Je vindt speciale tropenkleding voor dames in het assortiment van Schneider Outdoor. Reizen in de tropen is niet zonder risico's, maar met onze tropenkleding verklein je alle risico's aanzienlijk. Zo ga je met een gerust hart op reis.

Professionele tropenkleding: een must voor avontuurlijke dames

Het is enorm leuk en spannend om een reis naar de tropen te boeken. Het maakt niet uit of het de eerste keer is of de vijfde keer: zulke mooie omgevingen zijn altijd indrukwekkend. Toch moet je ook rekening houden met de nadelen van de tropen. In Nederland zijn we niet gewend aan giftige dieren en een ander klimaat. Meerdere potentiele gevaren in de tropen zijn:

  • Verbranding door de kleding heen
  • Zonnesteek
  • Muggen en andere insecten die ziektes overbrengen

In ons assortiment vind je tropenkleding voor dames dat bovenstaande gevaren voorkomt. Met dank aan speciale mugwerende technieken en UV-bescherming ga je veilig op reis. Al onze tropenkleding is comfortabel, ademend sneldrogend, mugdicht en licht, waardoor het geen belemmering voor je vormt tijdens je trektocht of andere outdoor activiteit! Wil je nog meer bescherming tegen muggen, dan bestel je ook meteen smeermiddelen met DEET.

Kies voor verzending of kom langs in onze winkel

Naast dat je eenvoudig en snel bestellingen plaatst in onze webshop, ben je ook welkom in onze winkel in Den Bosch! Hier staan onze medewerkers voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Zien we je snel? Natuurlijk kun je ook gewoon contact met ons opnemen door te bellen naar onze klantenservice via 073-6144307.

Filters sluiten
Geen resultaten gevonden voor de filter!
Laatst bekeken