Algemene voorwaarden

 cw

Schneider Outdoor houdt voor haar algemene voorwaarden de richtlijnen aan van de Wet Koop op Afstand. Wat je rechten en plichten zijn voor het kopen via internet lees je in de consuWijzer

AVG

In deze Algemene Verordening Gegevensverklaring, verklaren wij hoe we met uw data omgaan en deze verwerken.

 

Bij het plaatsen van een bestelling vult u uw naam, adres en e-mail adres in. De adres gegevens worden enkel gebruikt als verzendadres. Het e-mail adres gebruikt Schneider Outdoor enkel om te kunnen communiceren over de geplaatste bestelling.

 

Alleen wanneer u zelf heeft aangegeven onze nieuwsbrief te willen ontvangen zullen wij u e-mail adres gebruiken om de nieuwsbrief te verzenden.

 

De webshop van Schneider Outdoor maakt gebruik van cookies. Hierdoor krijgt u gerichter producten en diensten te zien die bij uw interesses passen. 

 

Uw persoonlijke gegevens zijn in een goed beveiligde omgeving voor bepaalde tijd opgeslagen en worden nooit aan derde verstrekt. Wanneer 5 jaar lang geen interactie tussen u en Schneider Outdoor heeft plaatsgevonden, worden uw persoonlijke gegevens automatisch verwijderd.

 

Betaal methodes

Je kunt bij Schneider Outdoor betalen in een beveiligde omgeving van MultiSafePay. De geboden betaal methodes zijn: Ideal, Paypal, Mastercard en Visa. De Belgische klanten kunnen betalen met Bankcontact. 

Multisafepay houdt je betaling i.v.m. het herroepingsrecht, 14 dagen vast. Wanneer je de bestelling binnen die periode naar ons terugstuurd, dan geven wij  MultiSafePay een seintje waardoor de betaling teruggedraaid wordt. 

 

Vestiging

Schneider Outdoor is onderdeel van Q-Outdoor gevestigd aan de Grote Molenstraat 2, 5271VW in Sint-Michielsgestel.  KVK nr. 80962785 / BTW nr. NL003510825B10 

 

Schermafbeelding-2022-03-22-om-20-45-44

Laatst bekeken