Waterdichte outdoor jas heren

  • ” Voor reizigers, door reizigers
  • ” Voor 16:00 besteld? volgende dag in huis!

Een waterdichte outdoor jas voor heren is ideaal voor lange trektochten of wandelingen in gebieden waar het vaak regent. Belangrijk hierbij is dat de waterdichte heren jas past bij de outdoor activiteiten die je onderneemt. Welke activiteit het ook wordt, in het assortiment van Schneider Outdoor vind je altijd een jas die bij je past.

Waar ga je je waterdichte outdoor jas voor heren voor gebruiken?

Je gaat een waterdichte outdoor jas voor heren kopen, wat betekent dat je voornaamste doel is om droog te blijven tijdens je outdoor activiteiten. Toch is het verstandig om je te verdiepen in welke soort jas je nodig hebt. Wanneer je met een zware rugzak door Ierland trekt heb je een hardshell nodig. Dit is een rugzak bestendige jas van een 3-laags laminaat. Wanneer je met een klein rugzakje door de Pyreneeën wandelt, hoop je de jas niet nodig te hebben en zit hij hoofdzakelijk in je rugzak voor noodgevallen. Een simpel lichtgewicht regenjack voldoet dan. Wanneer je dagelijks ver moet fietsen, bijvoorbeeld naar je werk of naar school, is een waterdichte zomerjas van 2-laags laminaat met voering het comfortabelst in gebruik.

Meerdere topmerken in ons assortiment

In ons assortiment vind je waterdichte outdoor jassen voor heren van onder andere de volgende merken:

Daarnaast verkopen we ook andere producten van deze topmerken waarmee je jouw outdoor uitrusting compleet maakt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan outdoorschoenen voor heren en voor dames.

Bespaar op je bestelling

Heb je een keuze gemaakt? Bestel je nieuwe waterdichte jas dan in onze webshop. Bestellingen vanaf € 70,- worden gratis verzonden. Plaats je je bestelling op een werkdag voor 16.00 uur? Dan heb je je nieuwe producten de volgende dag al in huis. Wil je meer weten of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 073-6144307.

Laatst bekeken